Kulturore.al
­

.

 FJALË KYÇE
SHËRBIMI
SHTETI
ÇMIMI

Paketat më të fundit!

Fundjava në Bosnje Hercegovinë

Vizita do te fillojne me viziten e Katedrales Orthodokse te Sarajeves e cila eshte nje nga kishat me te vjetra ne Ballkan, Xhamine Gazi Husref Bey, Tempullin e vjeter hebre i cili eshte rikonstuktuar ne vitin 1821 dhe sot eshte sinagoga e vetme ne Sarajeve, Burimin e ujit Sebilj (burimi i bamiresise) i cili gjendet ne qender

Pranverë në Maqedoni

Vizitë e shtëpisë dhe Muzeut Etnografik Robevci, dyqani i famshëm i letrës i cili daton që në shek XVI ku prodhohet letra nga artizani i familjes Ljupco ...

Fundjava në Selanik

Vizita te organizuara në qendër të qytetit duke filluar me Sheshin Aristoteli, për tu njohur me ...

Zakynthos, kaltërsia e Jonit

Vizitë me anije drejt Ishullit të breshkave, ku mund te shikojmë breshkat e famshme...

Shkodërlocja dhe ish-Titogradi

Nisja drejt Shirokes, per te pare Liqenin e Skodres dhe nga ku eshte i vetmi ...

Voskopoja dhe Korca e serenatave

Udhëtim turistik në Voskopojë dhe Korcen e serenatave mes bardhësisë së dëborës dhe traditës...