Searching Availability...

Krocera "5 ishujt e Egjeut", nis nga Porti i Pireut, Athine, në ora 11.30. Nisja drejt Ishullit Mykonos. Mbërritja në Mykonos në ora 18.00. Mundësi për të eksploruar bukuritë e ishullit piktoresk grek. Në ora 22.30 kthimi dhe akomodimi në krocera. Në ora 23.00 nisja drejt Kusadasi-t.

Mbërritja në Kusadasi në orën 07.30.Vizitë e organizuar e qytetit antik të Cesme. Qytet me një histori të lashtë që nga koha e persianëve. Më pas kaloi nën Perandorinë Romake, dhe pas pushtimit nga Perandoria Osmane, kaloi përfundimisht nën zotërimin e Turqisë. Kthimi dhe akomodimi në krocerë në ora 12.30. Nisja drejt Ishullit Patmos në ora 13.00. Mbërritja në ishull në ora 16.00. Kohë në dispozicion për zbuluar bukuritë e ishullit. Në ora 20.30 kthimi dhe akomodimi në krocere. Në ora 21.00 nisja drejt Ishullit të Rodit.

Mbërritja në Ishullin e Rodit në ora 07.00. Kohë në dispozicion për të eksploruar bukuritë e ishullit, me një trashëgimi të pasur historike. Dikur në të gjendej Kolosi i Rodit, një monument gjigand, pjesë e Shtatë Mrekullive të Botës Antike. Në orën 17.30 kthimi dhe akomodimi në krocerë. Në ora 18.00drejt Heraklionit, Krete.

Mbëerritja në Heraklion, në ora 07.00. Kohë e lirë në dispozicion. Kthimi në krocere në ora 11.00. Nisja drejt Ishullit Santorini në ora 11.30. Mbërritja në ishull në ora 16.30. Pasdite e lirë në ishullin e mrekullueshëm grek. Në ora 21.00 kthimi në krocerë. Në orën 21.30 nisja drejt Portit të Pireut.

Mbërritja në Portin e Pireut në ora 06.00. Pas procedurave doganore, pëefundimi i Kroceres.

  • Akomodimi në Krocera.
  • All Inclusive (të gjitha vaktet buffe).
  • Taksat doganore, turistike dhe portuale.
  • Vizitë e organizuar e qytetit antik Cesme.
  • Vizita të organizuara në ndalesat e parashikuara përvec qytetit Cesme.
  • Hyrja në muze apo qendra turistike që nuk parashikohen në program.
  • Pasaporta me afat vlefshmërie, të paktën 6 muaj.
  • Pr fëmijët kur janë të shoqëruar nga një prind e nevojshme prokura nga prindi tjetër.