Periudha | 23 Dhjetor – 28 Dhjetor 17

Searching Availability…


Periudha | 24 Dhjetor – 28 Dhjetor 17

Searching Availability…


Periudha | 24 Dhjetor – 27 Dhjetor 17

Searching Availability…


Periudha | 24 Dhjetor – 26 Dhjetor 17

Searching Availability…


Bianca Resort & Spa në Kolashin është e rrethuar nga pyje madhështore dhe gezon pamje befasuese te malit Bjelasica.
Të gjitha dhomat dhe zonat publike, disa prej tyre prej druri, mund te shikoni malet e mbuluar me dëborë dhe pyjet me pisha. Dhomat luksoze dhe të rehatshme janë të pajisura plotësisht me pajisje te standartit të lartë. Arkitektura turistike është e bazuar në idenë e një shtëpizë të gjuetareve në male, dhe ajo dominon Kolashin me këtë pamje te jashtme unike.
Bianca Resort & Spa ofron një restorant ndërkombëtar à la carte – chives, ndërsa Bianca Restorant shërben kuzhinë nacionale. Ka edhe një bar lobi, një kafene, ëmbëlsira dhe akullore, nje klub nate dhe nje bar Wellness, si dhe 24-ore sherbim ne dhome.
Kolasin është i vendosur 954 m mbi nivelin e detit dhe ofron pushim të shkëlqyer si në dimër ashtu edhe vere. Një tërheqje të veçantë për turistët është edhe Liqeni Biogradsko i cili ndodhet brenda Parkut Kombetar Biogradska Gora, një nga 3 pyjet e virgjera të Evropes – Bianca është 30-minuta me makinë nga parku.
Transferte nga aeroporti është e mundur sipas kërkesës.