Kulturore.al

Blog

­

Korrik 2016

Copacabana, shija ekzotike e bregdetit malazez

Copacabana Ulqin Ulqini, kryeqendra e shqiptarëve të Malit të Zi vec

Qershor 2016

Në zemër të natyrës dhe historisë shqiptare

Qarku i Beratit dhe Skraparit Rrethet fqinje të Beratit dhe Skrapari

Mes Maleve Ballkan dhe Karpateve

Bullgaria dhe Rumania Malet Karpate dhe ato Ballkan, janë malet iden

Deti Jon, thesari i Mesdheut

Deti Jon Deti Jon pjesë e Detit Mesdhe lag brigjet e tre shteteve: I

Maj 2016

Deti Egje, Djepi i Qytetërimit Europian

Deti Egje Deti Egje, pjesë e Detit Mesdhe ka një sipërfaqje prej 214

Bukurite e bregdetit Malazez

Bregdeti Malazez Mali i Zi shtrihet në Ballkanin Perëndimor kufizuar

Pergjatë brigjeve të Ohrit

Liqeni i Ohrit Të përshkosh brigjet e Liqenit të Ohrit të jep mundës

Një udhëtim mes Alpeve Shqiptare

Udhetim ne Alpet Shqiptare dhe Kosove E nisim udhëtimin tonë nga Tir