Periudha | 29 Dhjetor – 02 Janar 18


Searching Availability…


Periudha | 29 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Periudha | 30 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Periudha | 30 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Periudha | 31 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Periudha | 31 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Hotel Biser i vendosur në Struge, në bregun verior të Liqenit te Ohrit, vetëm 13 km larg qytetit të Ohrit. Ne brendësi të kompleksit gjendet një kënd lojrash për fëmijë dhe një dyqan suveniresh.
Hotel Biser ka në brendësi të tij një restorant dhe një bar. Dhomat janë komode të pajisura me ajër të kondicionuar. WIFI është falas në të gjitha ambientet e hotelit.
Recepsioni është në shërbimin tuaj 24/24. Ne dispozicion të pushuesve janë bicikleta me qera. Aeroporti i Ohrit është vetëm 9 km larg.