Periudha | 31 Dhjetor – 02 Janar 18


Searching Availability…


Hotel Lodge është i vendosur në zemër të qendrës së skive të Mavrovës, disa metra nga tre teleferikët. Hoteli ka në dispozicion 34 shtretër në 15 dhoma të rregulluara, të pajisura me banjo private, spa banjo, linjë direkte telefonike dhe TV satelitor. Hoteli Lodge i ofron të gjitha shërbimet e një hoteli të një qendre luksoze për skijim.