Periudha | 30 Dhjetor – 02 Janar 18


Searching Availability…


Hotel Milenium Palace është një hotel me katër yje i cili ndodhet në pjesën jugperëndimore të Maqedonisë, në brigjet e famshme të liqenit të Ohrit, duke ofruar një pamje piktoreske dhe panoramike të liqenit si dhe mund te shikoni qytetin e vjetër dhe kalanë e famshme të Samuelit. I ndërtuar në “Jeruzalemin e Evropës”, qytetin e Ohrit, do të thotë që mysafirët mund të gëzojnë avantazhet e një qyteti modern dhe lavdinë e së kaluarës dhe me kulturë të pasur në një mjedis idilik. Duke parë hotelin është vetëm një shëtitje e shkurtër, e këndshme dhe duke parë qytetin e vjetër ku mund të zbuloni monumente të lashtësisë dhe jetën emocionuese të natës. Në vetëm pak minuta ju do të jeni i kënaqur nga ky mjedis i këndshëm, me akomodim luksoz dhe shërbim të përpiktë e kanë bërë Hotel Millenium Palace Ohrid, një hotel madheshtor.