Searching Availability…


Takimi dhe nisja ne orën 06:00 nga Tirana duke iu drejtuar pikës kufitare të Murriqanit. Pas procedurave doganore vazhdimi i rrugës për në Budva. Pas mbërrites në Budva, vizitë e qëndrës,  kalasë së Budvës, shëtitores së Budvës, kohë e lirë për drekë. Takimi dhe nisja për në Kotorr dhe pas mberritjes, vizitë në kalane e vjeter te Kotorrit, Kishën e Shën Trifonit, Muzeun detar. Kohe e lirë për të eksploruar rrugicat plot sharm të qytetit të vjeter dhe pas takimit nisja për në rrugën e kthimit duke bërë ndalesë për foto në Ishullin e Shën Stefanit dhe në Tivar. Pas procedurave doganore nisja drejt Tiranes.Fundi i programit.

  • Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
  • Pagesat rrugore dhe doganore.
  • Drekat.
  • Pagesat për hyrjet në muze ose në pikat turistike ku aplikohet pagesë.
  • Pasaporta ose karta identitetit të jenë të vlefshme.
  • Për fëmijët nën 18 vjec e nevojshme prokura nga prindërit.

Çmimi: 12 Euro për person.