Kulturore.al

Në Kosovë

­

Bianca Resort & Spa 4* (M+D) Kolashin/ Mali i Zi

Bianca Resort & Spa në Kolashin është e rrethuar nga pyje madhështore dhe gezon pamje befasuese te malit Bjelasica.

​Hotel Radika 5* (M+D) Mavrovë

Hotel Radika është kompleks i kategorisë së parë malore që gjendet në Parkun Nacional të Mavrovës ...

Copacabana, shija ekzotike e bregdetit malazez

Copacabana Ulqin Ulqini, kryeqendra e shqiptar

Në zemër të natyrës dhe historisë shqiptare

Qarku i Beratit dhe Skraparit Rrethet fqinje t

Mes Maleve Ballkan dhe Karpateve

Bullgaria dhe Rumania Malet Karpate dhe ato Ba

Deti Jon, thesari i Mesdheut

Deti Jon Deti Jon pjesë e Detit Mesdhe lag bri

Deti Egje, Djepi i Qytetërimit Europian

Deti Egje Deti Egje, pjesë e Detit Mesdhe ka n

Bukurite e bregdetit Malazez

Bregdeti Malazez Mali i Zi shtrihet në Ballkan

Pergjatë brigjeve të Ohrit

Liqeni i Ohrit Të përshkosh brigjet e Liqenit

Një udhëtim mes Alpeve Shqiptare

Udhetim ne Alpet Shqiptare dhe Kosove E nisim