Searching Availability…


Takimi dhe nisja nga Tirana duke iu drejtuar pikës doganore të Qafë Thanës. Pas mbarimit të procedurave doganore nisja drejt qytetit të Shkupit duke bërë ndalesa përgjatë rrugës. Mbërritja në qytetin e Shkupit për të njohur dhe vizituar kalane e Semuelit, Urën e gurit, qëndren e Shkupit me skulpturën e Aleksandrit të madh, shtëpine Muze të Nënë Terezës etj. Vizitë në pazarin e vjeter, carshia ku keni mundësi për një drekë me ushqime tradicionale dhe kafe, mundesi për shoping etj. Pas takimit nisja për rrugën e kthimit duke bërë ndalesa përgjatë rrugës. Pas mbarimit të procedurave doganore, mbërritja në Tirane. Fundi i programi
  • Transporti me autobus komod në të gjitha pikat e lartpërmendura.
  • Pagesat rrugore dhe doganore.
  • Pagesat për hyrjet në muze ose në pikat turistike ku aplikohet pagesë.
  • Pasaporta.
  • Për fëmijët nën 18 vjec e nevojshme prokura nga prindërit.

Çmimi: 12 Euro për person.