Periudha | 30 Dhjetor – 02 Janar 18

Searching Availability…


Do te bini ne dashuri direkt me këtë hotel me 5 yje dhe me pamjen e një kartoline të përsosur. Sun Garden​s Dubrovnik  5*, i ndërtuar në buzë të detit Adriatik, vetëm 11 kilometra nga qendra e qytetit dhe qytetit të vjetër të Dubrovnikut. Hoteli ofron 201 dhoma me pamje nga deti dhe suita që kanë pamje të bukur të Adriatikut apo të kopshteve mesdhetare të hotelit dhe pajisje të tilla si ballkon privat, WiFI.