Kulturore.al

Hotele Fundjava

­

Bianca Resort & Spa 4* (M+D) Kolashin/ Mali i Zi

Bianca Resort & Spa në Kolashin është e rrethuar nga pyje madhështore dhe gezon pamje befasuese te malit Bjelasica.

By |February 26th, 2018|Categories: Uncategorized|Tags: , , , , |0 Comments

​Hotel Radika 5* (M+D) Mavrovë

Hotel Radika është kompleks i kategorisë së parë malore që gjendet në Parkun Nacional të Mavrovës ...

By |December 24th, 2017|Categories: Uncategorized|Tags: , , , |0 Comments

Copacabana, shija ekzotike e bregdetit malazez

Copacabana Ulqin Ulqini, kryeqend

By |July 11th, 2016|Categories: Blog|Tags: , , , , |0 Comments

Në zemër të natyrës dhe historisë shqiptare

Qarku i Beratit dhe Skraparit Rre