Searching Availability…


Nisja nga Tirana ne orën 07.00. Ndalesë e shkurtër përgjatë brigjeve të liqenit të Pogradecit për kafe. Mbërritja në Voskopoje dhe me dëshirë ecje në natyrën e bukur për të eksploruar pyjet e dendura të pishës si dhe kishat shekullore të Voskopojes. Dreka në një nga bujtinat e Voskopojes dhe nisja për në Korce pas dreke. Pas nje ndalese në qendrën e qytetit ku do te vizitoni Katedralen e madhe dhe pedonalen, nisja drejt Tiranës me ndalesa përgjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë dhe fundi i programit.

  • Transporti me autobus komod ne te gjitha pikat e lartepermendura.
  • Drekat.
  • Pagesat për hyrjet në muze ose në pikat turistike ku aplikohet pagesë.

Çmimi: 7 Euro për person.